HTML

nincs5letem

Az internet legjobb videóit szeretném bemutatni, a saját körítésemben.

Friss topikok

  • nincs5letem: a legelső kommentelőm. nagyon örvendek:] köszönöm a biztatást. kiteszek magamért:] (2010.02.08. 22:48) Hétfő

Linkblog

Óvakodj a részeg autóSTOHL.

2010.05.29. 11:03 Pannika.

Hello kedves Látogatók :)

Tegnap igen csúnyán átvertünk titeket ezzel a Justin Bieber pöcörője témával, szóval úgy döntöttem kiengesztellek benneteket, és lehetőséget adok arra, hogy valóban megkukkantsátok az említett testrészt :D


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerintem ez most kielégítette a 14éves kislányokat, szóval menjünk is tovább.

Egy újabb testrész következik.
Olyan megoldást találtak ki a pasik figyelmének szabályozására a nőkkel szembeni tisztelet megadása érdekében, ami eléggé retard.Ennek a néninek sír a szája, hogy a férfiak nem a szemébe néznek, hanem a mellét bámulják.PFF.Nemkell olyan kivágott felsőt felvenni, vagy esetleg megpróbálkozhatna a nem pusápos melltartóval. Ám ez a néni nem éri be ennyivel, neki valami egyedire van szüksége: (most link,mert a beágyazás levan tiltva)

https://www.youtube.com/watch?v=SGoRNg3qSH0&playnext_from=TL&videos=0KQXR10EhRU

Választhatunk bármilyen méretben,színben, és formában.

Végezetül egy olyan testrészünket mutatom be, amit nem rendeltetésszerűen használnak ezek a bácsik :O Ha elkeverednénk egy ilyen mérkőzésre, ne felejtsük el a gázmaszkot is magunkkal vinni.

Tessék gyakorolni :D

Köszönöm a figyelmet^^ Pacsi*

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nincs5letem.blog.hu/api/trackback/id/tr552039896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása